“Binnen een paar dagen op voor het VCA-examen”

“Binnen een paar dagen op voor het VCA-examen”

06-10-2017

“Binnen een paar dagen op voor het VCA-examen”

Koflexwerk uit Veghel is nog een jong bedrijf. Het uitzendbureau, zo’n vier jaar geleden opgericht, is gespecialiseerd in techniek en werkzaam in branches als administratie, industrie & productie en transport & logistiek. Sinds de start werken zij met ons samen en vanaf het begin is Kelly Oosterom onze contactpersoon. Dat loopt als een trein.

Toch Kelly? “Het gaat super. Mensen lopen bij ons binnen, ik sein Heidi - van Van Mun Advies - in en binnen een paar dagen kunnen onze nieuwe medewerkers op voor het VCA-examen. Er lopen snelle en korte lijnen. Van Mun Advies is een betrokken club. Dit zeg ik niet zomaar, dat is het écht.”

Bedankt voor de veren :)

Vooral een morele verplichting
Alle intercedenten en commerciële krachten van Koflexwerk hebben een VIL-VCU examen afgelegd, zodat zij klanten op de juiste manier kunnen voorlichten. Van de technische uitzendkrachten wordt verwacht dat zij hun VCA behalen. “Dat is niet alleen noodzaak - anders komen ze de bouw niet op -, maar vooral een morele plicht. Erg ingewikkeld is het niet, essentieel is het wel. Het gaat bijvoorbeeld over geluidsniveaus, het plaatsen van een ladder onder de juiste hoek en werk in besloten ruimten. Met kennis over deze zaken kunnen ongevallen worden voorkomen. Natuurlijk niet alles, wel veel.”

Moeilijker
De VCA-examens worden na wat uren thuisstudie online in een lokaal gemaakt. Een prettige werkwijze voor de krachten van Koflexwerk. “Al is de toetsing is vernieuwd”, weet van Oosterom. “Wat pittiger heb ik gehoord dus ik ben benieuwd hoe onze mensen het gaan doen.” Maak je geen zorgen Kelly. Dat komt goed.

VCU, VCA
Heeft jouw uitzendorganisatie ook een VCU certificaat nodig? Of wil je jouw mensen een VCA opleiding laten volgen? Neem contact met ons op via 0412-649844.



Waarom van Mun advies


doelgericht

efficiënt & meetbaar

praktisch

maatwerk

één aanspreekpunt

synergie

0412 649 844