Met of zonder subsidie; investeer in je personeel

Met of zonder subsidie; investeer in je personeel

27-03-2017

Met of zonder subsidie; investeer in je personeel

John van Summeren, eigenaar van AGO Groep, ontmoette Pascal van Mun in de business club van FC Oss. De twee heren raakten aan de praat, hadden een klik en doen nu zaken met elkaar. “Al een jaar of vijf”, blikt Van Summeren terug. “Van Mun Advies verzorgt het totale traject van opleidingen en certificeringen. En dat bevalt goed.”

De ondernemer uit Schaijk is te spreken over de korte lijnen én is gecharmeerd van de e-learningmodules. “Dat is niet alleen voor het bedrijf gunstig, maar vooral voor onze medewerkers. Zij kunnen thuis een groot deel van de opleiding volgen. Hierdoor zijn opleidingen makkelijker in te plannen en worden onze mensen minder belast.”

Waarde van elk bedrijf
Van Summeren investeert in zijn mensen. Hij maakt een opleidingsplan en regelt de scholing, want zij bepalen volgens hem de waarde van z’n bedrijf. “De wereld verandert snel, zeker in de techniek. Ik wil dat mijn personeel met deze ontwikkelingen meegroeit en zet hier dus volop op in.” Daarbij maakt de AGO-directeur gebruik van subsidiemogelijkheden via brancheorganisatie OTIB. “Je kunt voor iedere medewerker een scholingscheque aanvragen. Voor zij-instromers zijn er zelfs nog meer regelingen.”

Rudy ‘de magazijnman’
Een sprekend praktijkvoorbeeld is dat van Rudy. Hij werd onlangs door AGO aangenomen als ‘magazijnman’. Van Summeren ging aan de slag met een opleidingsplan en diende dit in bij OTIB. Met succes. “Ik heb een voucher gekregen voor Rudy, zodat hij aan de slag kan met de opleidingen BHV, VCA, ‘werken met de heftruck’ en de cursus ‘keuren van elektrisch gereedschap’. Uiteraard geregeld door Van Mun Advies. De subsidie is een mooie stimulans, maar we zouden sowieso voor dit beleid kiezen. Met of zonder subsidie,want zowel Rudy als wij hebben hier baat bij.”

Meer weten over subsidies?
Van Summeren weet van de mogelijkheden bij zijn brancheorganisatie. Wij ook. En jij? Het is zeker de moeite waard om in deze materie te duiken. Klik verder of neem contact met ons op via 0412-649844.

 Waarom van Mun advies


doelgericht

efficiënt & meetbaar

praktisch

maatwerk

één aanspreekpunt

synergie

0412 649 844