0412 649 844 info@vanmunadvies.nl

We vinden een goede – bijna vriendschappelijke – relatie met klanten belangrijk. We zijn open, eerlijk en zetten graag een stap extra. En soms… vragen we hén om een gunst. Om iets over onze samenwerking te vertellen bijvoorbeeld.

Deze keer is Dré Timmermans aan het woord. Hij is sinds drieënhalf jaar operationeel manager bij Van Empel Inspecties en Advisering uit Bergeijk. 

Vertel: wat doet Van Empel en wie is Dré?
“Van Empel inspecteert werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Daarnaast hebben we een milieuafdeling die bedrijven adviseert tijdens vergunningstrajecten. Zelf heb ik de dagelijkse leiding over de operatie: dat betekent dat ik 34 medewerkers onder m’n hoede heb.”

Hoe ben je hier terecht gekomen?
“Ik kom uit de installatiewereld en heb jaren zelf geïnspecteerd. Ik ben zelfs klant van Van Empel geweest. Daarom wist ik dat ik hier mijn passie kon delen: werken aan een veilige omgeving voor mens en milieu.”

Dan is een match met Van Mun Advies natuurlijk snel gemaakt. Wanneer komen we in beeld?
“Pascal vervult een belangrijke rol als Hogere Veiligheidskundige. Ik bel hem als ik vragen heb. Daarnaast maken we sinds kort gebruik van Online Training, waar onze medewerkers instructies kunnen volgen. Ook voert Pascal interne audits uit voor ons kwaliteitsmanagementsysteem.”

Wat voor soort vragen stel je aan Pascal als Hogere Veiligheidskundige?
“In het veld verrichten we allerlei handelingen bij een controle. En soms heb ik mijn twijfels of dat wel veilig is. Dan vraag ik Pascal om advies, zodat we die bepaalde verrichting zonder risico uit kunnen voeren. Én volgens alle regels. Omdat hij al zo lang bij Van Empel betrokken is, kunnen we meteen op het juiste niveau schakelen.”

Hoe gaat de samenwerking eraan toe?
“Heel gemoedelijk. Voor het gevoel is Pascal een collega op onze afdeling. We hebben een klik, omdat we op dezelfde manier denken. Neem onze certificeringen. Hieraan willen we niet zomaar voldoen voor het papiertje; deze móéten waarde toevoegen voor onze organisatie. Pascal vindt dat ook. Zo kunnen we wel een klanttevredenheidsonderzoek doen, maar zullen we ook met de resultaten aan de slag moeten. Daarnaast geeft hij continu advies.”

Gevraagd en ongevraagd?
“Absoluut!”

Op welk vlak gebeurt dat laatste?
“Bijvoorbeeld toen we twee jaar geleden de milieuafdeling opzetten, keek Pascal vanuit een helicopterview mee. Hij vroeg geregeld: heb je hieraan gedacht? En daaraan? Dat gaat eigenlijk vanzelf, omdat we elkaar dus zo goed kennen.”

Maar toch hè: Oss ligt voor jullie niet echt om de hoek…
“Nee, dat klopt. Maar ze hebben ervaring met ál onze disciplines, zoals SCIOS-inspecties. Bovendien rijden we zelf door heel het land, waardoor we al snel langs Oss komen, haha.”

Terugkomend op Online Training: hoe bevalt het nieuwe platform?
“Ziet er erg goed uit! Voor medewerkers is het een veel prettigere manier van leren. Het komt bovendien stukken serieuzer over. Zelf heb ik veel meer inzicht in wie de instructies volgt. En ik zie of ze begrepen worden. Daar kan ik dus ook naar handelen.”

Een aanrader?
“Zeker weten!”

 www.vanempelinspecties.com

 

Doelgericht

Efficiënt & meetbaar

praktisch

Maatwerk

Één aanspreekpunt

Synergie

Inschrijven
VOLG ONS