0412 649 844 info@vanmunadvies.nl

We vinden een goede – bijna vriendschappelijke – relatie met klanten belangrijk. We zijn open, eerlijk en zetten graag een stap extra. En soms… vragen we hén om een gunst. Om iets over onze samenwerking te vertellen bijvoorbeeld.

Deze keer is Gertjan Verkiel aan het woord. Hij is sinds anderhalf jaar veiligheidscoördinator bij MeerMagazijn in Hazerswoude-Dorp.

Vertel: wat doet MeerMagazijn en wie is Gertjan?
“MeerMagazijn is een specialist in complexe magazijninrichting. We delen een magazijn zo optimaal mogelijk in en voorzien deze van dragend interieur. Daarbij verzorgen we het hele traject: van advies en design tot montage en keuringen. Zelf ben ik verantwoordelijk voor de inspecties van opstellingen en de bijbehorende rapporten. Daarnaast coach ik medewerkers en begeleid ik processen.”

Wanneer komen wij om de hoek kijken?
“We maken gebruik van het platform Online Training, waar onze medewerkers toolbox meetings kunnen volgen. Bijvoorbeeld over geluid of werken op hoogte. Daarnaast helpen jullie ons om de montagevoorschriften voor onze vloeren, opslagsystemen en magazijnstellingen op een goede manier te digitaliseren.”

Wat is het belang van deze voorschriften?
“Dit is een belangrijk boekwerk voor inspecteurs, want dit helpt om aan de verplichte NEN-EN 15635-norm te voldoen. Ook kunnen onze verkopers hiermee opdrachtgevers aan de juiste producten helpen.”

 

 

“Als ik eerder van Online Training af zou hebben geweten, waren we er ook eerder mee begonnen”

 

Hoe bevalt de samenwerking?
“Ja, top! Ik heb veel met Laurie te maken; zij is altijd volledig in haar communicatie. Verder is de samenwerking te omschrijven als constructief, professioneel en pragmatisch. Kortom: erg prettig.”

Even terug naar Online Training: waarom hebben jullie hiervoor gekozen?
“Dit maakt het voor ons makkelijk om bij te houden of medewerkers de toolbox meetings volgen én of ze deze begrijpen. Want daar gaat het uiteindelijk om. Bovendien wordt dit alles meteen geregistreerd, waardoor we onze werkwijze kunnen borgen. Ik vind het echt een aanrader. Als ik eerder van Online Training af zou hebben geweten, waren we er ook eerder mee begonnen.”

Hoe ervaren je collega’s deze aanpak?
“Ik ervaar totaal geen weerstand. Dus dan is het goed hè, haha. We blijven het wel combineren met fysieke toolbox meetings, omdat we dan sommige onderwerpen kunnen herhalen. En om te voorkomen dat de instructies er op een zaterdagmiddag doorheen gerammeld worden. Verder checken een directielid en een inspecteur één keer in de maand hoe er op locatie gewerkt wordt. Zo zien we ook de praktijk.”

 Waarom is dit naast Online Training toch nog gewenst?
“We zien graag al hun koppies. Dan weten we hoe ze op de instructies reageren en horen we meteen wat er op de vloer speelt. Tegelijkertijd zijn dit mooie momenten om de broodnodige ‘vitamine aandacht’ aan onze mensen te geven. Zij vormen immers het bedrijf.”

Hoe zie je onze samenwerking in de toekomst?
“Nu al – na elf maanden – zijn we bezig met extra toolbox meetings in Online Training. Ook onderzoeken we samen de opleidingsmogelijkheden voor ons personeel dat in magazijnen werkt; anders dan vanuit de schoolbanken. Het uitgangspunt daarbij is dat ze veel minder tijd kwijt zijn met gerichte scholing.”

Wat levert dit MeerMagazijn op?
“We verkopen straks niet alleen stellingen, maar ook kennis daarover. Én, dankzij de NEN-montagehandboeken, ook de juiste instructies.”

Daar profiteert iedereen van: jullie klanten, medewerkers en MeerMagazijn zelf.
“Precies! Het totaalplaatje klopt straks als een bus. Daarom zijn we ook zo blij met jullie!”

 www.meermagazijn.nl

 

Doelgericht

Efficiënt & meetbaar

praktisch

Maatwerk

Één aanspreekpunt

Synergie

Inschrijven
VOLG ONS