0412 649 844 info@vanmunadvies.nl

We vinden een goede – bijna vriendschappelijke – relatie met klanten belangrijk. We zijn eerlijk en zetten graag een stap extra. En soms… vragen we hén om een gunst. Om iets over onze samenwerking te vertellen bijvoorbeeld.

Deze keer is Hans van der Lee van depostBode aan het woord. Saillant detail: depostBode en Van Mun Advies zijn op exact dezelfde dag opgericht. Op 1 maart 2006.

Dat is vast niet de dag waarop de samenwerking startte. Wanneer wel?
“In de beginjaren waren Van Muns diensten nog niet relevant, want we werkten vanuit onze eigen woning en het gemeentehuis. Maar na de verhuizing naar het kantoor aan de Angelenweg werd veiligheid natuurlijk wel een thema. Dat was in 2011. We gaan dus al wat jaren terug. Al brachten we de post van Van Mun Advies al een poos rond.”

Hoe ziet de samenwerking er nu uit?
“Pascal heeft de RI&E opgesteld en voert de bijborende controles uit. Ook volgen onze medewerkers de opleidingen BHV en Werken met de heftruck. Weet je wat ik daar zo mooi aan vind? Dat het theoretisch gedeelte digitaal is. Efficiënt voor de werkgever en fijn voor de werknemer. Kan diegene dat thuis doen, wanneer het uitkomt.”

Hoe zit het met certificeringen? PSO is op jullie lijf geschreven.
“Daar ben ik niet van. Sociaal ondernemen; dat doen we gewoon. Ik denk zelfs dat we de hoogste ladder zouden behalen, want we werken uitsluitend met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maar daar hoef ik geen certificaat voor.”

 Wat vindt Pascal daarvan?
“Die begrijpt mijn keuze. Hij heeft er ook niet zoveel van te vinden, haha.”

Lijken jullie op elkaar?
“Ja, in onze manier van ondernemen zeker. En ook in de omgang. We zijn niet te flauw, draaien niet om de hete brei heen en we zijn allebei benaderbaar.”

Pascal en jij delen wel meer, toch?
“Ook dat klopt. Als we allebei ergens zijn, zoeken we elkaar altijd op. Daarnaast zijn we beide hardlopers en in de nabije toekomst worden we zelfs bijna buurmannen. Mijn vrouw Caroline en ik gaan in dezelfde straat wonen. Ook zijn zowel Van Mun Advies als depostBode lid van AANtWERK, een sociaal platform. Wanneer zij een evenement organiseren, gaan we met z’n vieren: Pascal, Ilse, Caroline en ik. Dat is altijd gezellig!”

Is er een moment met Pascal dat je het meest is bijgebleven?
“Niet perse één moment, maar ik vind zijn omgang met onze mensen bijzonder. Pascal accepteert iedereen en danst overal omheen. Dat doen zijn medewerkers overigens ook; ze zijn flexibel en sociaal.”

De laatste vraag: wat voegt Van Mun Advies toe?
“Pascal is mijn altijd-aanwezige vraagbaak. Als ik wat heb, bel ik hem. En dan heb ik even later een zorg minder.” 

www.depostbode.com

Doelgericht

Efficiënt & meetbaar

praktisch

Maatwerk

Één aanspreekpunt

Synergie

Inschrijven
VOLG ONS