0412 649 844 info@vanmunadvies.nl

AED

AED staat voor: Automatische Externe Defibrillator. Iedere week worden honderden mensen getroffen door een hartstilstand of fibrillerend hart. Als het gebeurt, is de levenskans van het slachtoffer mede afhankelijk van het handelen van omstanders. Tijdens de opleiding AED en Reanimatie leer je hoe je reanimeert en op een verantwoorde en veilige manier een AED gebruikt. 

 

INHOUD

Deze opleiding bestaat uit uitgebreide praktijkoefeningen reanimatie en AED op basis van de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad. Bij de onderdelen ‘benaderen slachtoffer’ en ‘reanimatie en AED’ maken we gebruik van oefenpoppen en AED’s. 

 

METHODIEK

De opleiding wordt gegeven door een erkende instructeur die over ruime ervaring beschikt. De lesmethodiek van het NIBHV wordt toegepast.

 

DOELSTELLING

Naast de meer technische informatie over de werking, bediening en onderhoud van de AED, wordt ook ingegaan op de manier waarop het slachtoffer moet worden benaderd. Daarnaast is er aandacht voor het handelen in bijzondere omstandigheden. 

 

 

DUUR VAN DE OPLEIDING

De duur van de opleiding bedraagt 1 dagdeel (of avond).

GROEPSGROOTTE

De groepsgrootte bedraagt maximaal 10 personen.  

 

CERTIFICAAT/PASJE

Bij voldoende resultaat worden het digitale certificaat en een pasje AED verstrekt. Het certificaat en pasje hebben een geldigheidsduur van 1 jaar.

 

LOCATIE

Open inschrijvingen worden georganiseerd op diverse locaties. Deze opleiding kan eveneens in-company verzorgd worden.

 

KOSTEN

Neemt u telefonisch contact met ons op: 0412 649 844 of mail naar opleidingen@vanmunadvies.nl.

Doelgericht

Efficiënt & meetbaar

praktisch

Maatwerk

Één aanspreekpunt

Synergie

Inschrijven
VOLG ONS