0412 649 844 info@vanmunadvies.nl

Sinds februari hebben we een nieuw gezicht op kantoor. Sommigen zullen de sportieve, leergierige en spontane dame al kennen, maar velen nog niet. Wie het is? Dat vertelt ze zelf. Met korte antwoorden op eenvoudige vragen.

 

Naam: Jamie-Lee Joëlle Overklift Vaupel Kleyn
Bijnaam: ik heb er meer… Jamie, Djeem én James (slechts één vriendin noemt me bij mijn volledige naam)
Leeftijd: 25 jaar
Woonplaats: Oss
Verliefd, verloofd of getrouwd: ik ben – helaas – nog steeds vrijgezel
Kinderen: in de toekomst zou ik graag moeder worden van drie kinderen
Functie bij Van Mun Advies: KAM-adviseur en opleider
Sinds: februari 2021
Opleiding: Integrale Veiligheidskunde op het Avans in ‘s-Hertogenbosch
Vorige werkgevers: ik heb bijbaantjes gehad bij restaurant Tanuki, modezaak Steps en de Jumbo
Een ander omschrijft me als: een doorzetter met een groot inlevingsvermogen, die altijd naar het beste streeft. Verder ben ik betrouwbaar, nieuwsgierig en ik heb een sterk gevoel voor rechtvaardigheid.
Eten: Italiaans, Spaans, Indisch, Chinees en sushi… ik vind het allemaal erg lekker. Ja, ik ben wel een levensgenieter.
Drinken: in het weekend een wijntje, op vakantie (en soms ook thuis) een cocktail en doordeweeks water of fris
Vakantieland: Turkije, Italië, Spanje en Oostenrijk
Hobby’s: sporten, muziek luisteren, met vriendinnen afspreken, Netflixen en gamen
Muziek: ik heb een brede smaak; van Latin en r&b tot dancehall en urban
Vroeger had ik een poster van: Beyoncé
Bijgeloof: ja, ik geloof in goede en slechte karma
Ambitie: ik ben erg ambitieus, breed geïnteresseerd en wil altijd leren. Ik zou me dan ook willen ontwikkelen op het gebied van veiligheid, gezond en welzijn, strafrecht, criminologie, terrorismebestrijding én leefstijlcoaching. O, en volgend jaar start ik met motorrijlessen.
Droom: ook dit is een aardig lijstje, haha. Ik wil vooral een lang en gelukkig leven met een gezin, vrienden en familie. Verder ga ik graag vroeg met pensioen, koop ik een mooie boot of m’n droomauto, verken ik de wereld en geef ik vrijwillig sportlessen op Afrikaanse scholen.

 

Dromen genoeg, welkom Jamie-Lee!

Doelgericht

Efficiënt & meetbaar

praktisch

Maatwerk

Één aanspreekpunt

Synergie

Inschrijven
VOLG ONS