0412 649 844 info@vanmunadvies.nl

Van Mun Advies & Opleidingen heeft een nieuwe versie van Online Training gelanceerd. Hierdoor wordt het voor medewerkers nog eenvoudiger om toolbox meetings bij te wonen op momenten dat het hun uitkomt.
“Ze kunnen vanaf nu efficiënter filteren op instructies, waardoor het stukken beter te overzien is”, vertelt Laurie Aldenhoven over de vooruitgang in gebruiksvriendelijkheid. “Ook is het simpeler om toolbox meetings van voorgaande jaren terug te kijken.”

Overzicht voor groepsleiders
De vernieuwingen binnen Online Training hebben volgens Laurie ook voordelen voor groepsleiders. “Zij hebben eveneens meer overzicht, want naast de vernieuwde filter voor toolbox meetings, is ook de filter in het overzicht verbeterd. Hierdoor kunnen ze sneller zien wie welke instructies heeft gevolgd, en dus ook welke nog niet. Daar kan vervolgens gericht op gestuurd worden.”

Video over Online Training
Online Training biedt overigens sowieso veel voordelen. Zo kunnen medewerkers zelf bepalen wanneer ze toolbox meetings volgen. Hierdoor hoeft hun leidinggevende geen gezamenlijk moment in te plannen na werktijd of in de avonduren. Ook hoeft de groepsleider niet meer op zoek naar bruikbare instructies óf deze zelf in elkaar te zetten.

Álle voordelen komen aan bod in de video over Online Training. Deze bekijk je hiernaast.

Doelgericht

Efficiënt & meetbaar

praktisch

Maatwerk

Één aanspreekpunt

Synergie

Inschrijven
VOLG ONS