0412 649 844 info@vanmunadvies.nl

ARBOWET
De Arbowet verplicht werkgevers om een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) op te stellen. Of op te laten stellen. Wij kunnen dat voor je doen. Om de risico’s vervolgens gestructureerd aan te pakken, schrijven wij een plan van aanpak én een voorlichtingsplan.

ONLINE TRAININGEN
Voor elk risico binnen jouw bedrijf staan er aparte instructies en mogelijk opleidingen klaar. Het voorlichtingsplan wordt door Van Mun Advies en Opleidingen voor bijvoorbeeld drie jaar geschreven. Zijn er dertig risicofactoren? Dan komen er per jaar tien instructies online, zodat alle onderwerpen behandeld worden.

VCA
Door je medewerkers op deze manier te scholen, voldoe je bovendien (grotendeels) aan de VCA verplichting.

INSTRUCTIES
Als we aan de slag gaan, krijgen alle medewerkers een e-mail. Daarin staan inloggegevens en uitleg over de online training. In deze omgeving vinden zij de instructies die voor hen relevant zijn. En ze kunnen de instructies volgen wanneer het hén uitkomt.

VERSCHILLENDE OPLEIDINGEN
Ook treffen zij hier mogelijk opleidingen aan. Voorbeelden hiervan zijn opleidingen voor Bedrijfshulpverlener, Werken met de heftruck of Werken met de hoogwerker.

VOORTGANG
Ondertussen kunnen uw groepsleiders alle ontwikkelingen op de voet volgen. Zij krijgen een opgave van alle gebruikers. Zo zien ze precies wie welke instructies heeft gehad en gevolgd. Ook kunnen zij een jaaroverzicht inzien. Alles wordt automatisch geregistreerd, dus dat betekent: geen extra administratie.

Voor meer informatie bekijk de video hierboven of bel 0412 649 844 of mail onlinetraining@vanmunadvies.nl.

Doelgericht

Efficiënt & meetbaar

praktisch

Maatwerk

Één aanspreekpunt

Synergie

Inschrijven
VOLG ONS