0412 649 844 info@vanmunadvies.nl

We gaan uitbreiden! Ben jij onze proactieve, klant- en servicegerichte coördinator opleidingen met een passie voor organiseren? 

Jouw werkweek

Als coördinator opleidingen houd je van veelvuldige contacten, zowel met onze klanten als de deelnemers aan de opleidingen. Plannen en organiseren zit in je bloed. 

Wekelijks neem je deel aan het planningsoverleg op kantoor. Samen met je teammanager en collega coördinatoren neem je de status door van de bezettingsgraad van geplande opleidingen en spart met hen over de te stellen prioriteiten. 

Na het overleg werk je de administratie bij, je zorgt dat facturen worden verstuurd en checkt je mailbox. Er ligt nog een taak te wachten met betrekking tot het verzorgen van certificaten en terugkoppeling aan de klant over de aanwezigheid van deelnemers. Tegelijkertijd ben je bezig met het checken van de inschrijvingen. Je ziet dat de opleiding welke over 2 weken start nog niet is volgeboekt. Je onderneemt acties om extra kandidaten te werven. Wellicht kan er geschoven worden in de planning van reeds opgegeven kandidaten. 

Er liggen nog een aantal offerte-aanvragen. Deze werk je uit en verstuur je naar de klant. Een week later neem je contact op en check je of een en ander goed is ontvangen. 

Zijn er specifieke wensen of is er een probleem? Dan schakel je met je teammanager over de best mogelijke oplossing, waarna je terugkoppeling geeft aan de klant. Door jouw proactiviteit en initiatief zijn alle partijen tevreden. 

Je bent voortdurend aan het schakelen tussen de diverse taken. Dat en de vele contacten die je hebt geven je energie. Je weet waar de prioriteiten liggen. Dat maakt dat je de rust kunt bewaren. 

Wat breng je mee:

  • Je spreekt en schrijft Nederlands.
  • Plannings- en adviesvaardigheden.
  • Je weet van aanpakken, bent proactief en besluitvaardig.
  • Enkele jaren ervaring in een dienstverlenende functie.  

Wat bieden wij:
  • Vertrouwen in jou.
  • Goede balans/privé.
  • Een functie met verantwoordelijkheid.
  • Een hoge mate van vrijheid, zowel in de uitvoering van de taak als in werktijden.
  • Prima salaris, 25 vakantiedagen en laptop.
  • Het vieren en delen van onze successen.
Direct solliciteren
Zie jij kansen bij Van Mun Advies en Opleidingen? Solliciteer nu. Stuur je motivatie en CV naar Deanne Candel: dcandel@candelhr.nl of 06 2053 0248.

 

Van Mun Advies en Opleidingen, gevestigd in Oss, is een energieke organisatie welke diensten verleend op het gebied van KAM advies en opleidingen. Kenmerkend voor Van Mun Advies en Opleidingen is de informele en open cultuur, transparantie en humor. Het bedrijf is actief in een grote diversiteit van branches, zoals aannemerij, bouw, productie, metaal, installatie, groen en zakelijke dienstverlening.

Veiligheidsdag: van start tot finish

We starten deze veiligheidsdag met een nulsituatie; hoe staat iedereen binnen het bedrijf tegenover veiligheid en in welke mate handelen ze daar ook naar? Er zijn een aantal vaste onderwerpen welke tijdens deze dag aan de orde komen. Maar, Van Mun...

Vanaf 2024: nog meer voordelen aan Online Training

Het naleven van de RI&E is makkelijker met Online Training. Via ons platform kunnen medewerkers veiligheidsinstructies en opleidingen namelijk zelf volgen – waar en wanneer zij dat willen. Ondertussen volg je alle ontwikkelingen op de voet én...

Aan het woord: Mick Knoben van Barli

We vinden een goede, bijna vriendschappelijke relatie met onze klanten belangrijk. We zijn open, eerlijk en zetten graag een stap extra. En soms vragen we hen om een gunst. Bijvoorbeeld om iets te vertellen over onze samenwerking. Deze keer is Mick...

Aan het woord: Madelon van Casteren van Ferross Staalbouw

We vinden een goede, bijna vriendschappelijke relatie met klanten belangrijk. We zijn open, eerlijk en zetten graag een stap extra. En soms vragen we hen om een gunst. Om iets over onze samenwerking te vertellen bijvoorbeeld. Deze keer is Madelon...

Doelgericht

Efficiënt & meetbaar

praktisch

Maatwerk

Één aanspreekpunt

Synergie

Inschrijven
VOLG ONS