0412 649 844 info@vanmunadvies.nl

Wij zijn op zoek naar een energieke, ervaren adviseur met een passie voor kwaliteit en veiligheid. (32 – 40 uur)

 

Jouw werkweek
Als KAM adviseur kom je overal: van bouwlocaties en kantoren tot productieomgevingen.

Jouw week start met je deelname aan het planningsoverleg op kantoor. Samen met je teammanager en collega adviseurs neem je de status door van de opdrachten en spart met hen over eventuele bijstellingen.

Na het overleg voer je wat algemene kantoorwerkzaamheden uit en gaat vervolgens aan de slag met je eigen advieswerk. Zo ligt er nog een adviesrapport op je te wachten voor afronding en communicatie naar de klant. Vervolgens bereidt je je voor op die nieuwe opdracht waarvoor je later in de week een afspraak hebt op (project)locatie.

Op pad
Je verheugt je op dit klantenbezoek. Op (project)locatie trek je veiligheidsschoenen aan en zet je je helm op; zien, horen, voelen en inventariseren wat er op de werkvloer gebeurt. Je aantekeningen verwerk je de komende weken in een rapportage. De certificering bij de klant is al gepland. Jouw voorbereidingen en ondersteuning maken dat ze deze zorgeloos kunnen doorlopen. Je hebt de basis gelegd voor een fijne samenwerking.

Onderweg bel je je teammanager met een probleemstelling bij een specifieke klant. Zijn reactie koppel je terug aan de klant. Door jouw snelle schakelen is de beste oplossing gevonden.

Je checkt voortdurend in op nieuwe ontwikkelingen, zodat de kennis van je vakgebied up-to-date blijft. Daarmee zorg je dat je een voorsprong houdt op concullega’s. Je bent alert op mogelijkheden voor opleidingen bij klanten en speelt deze door aan je collega’s van de afdeling opleidingen. Je creëert een win-win situatie; zowel voor de klant als voor Van Mun Advies en Opleidingen.

Wat breng je mee:

 • Je spreekt en schrijft Nederlands (en bij voorkeur ook Engels).
 • Plannings- en adviesvaardigheden.
 • Je weet van aanpakken, bent proactief en gericht op samenwerking.
 • Leergierig.
 • Praktijkervaring met KAM/QHSE systemen, hetzij als klant, hetzij als adviseur. 
Wat bieden wij:
 • Vertrouwen in jou.
 • Goede balans/privé.
 • Een functie met verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden om je te verdiepen in je vakgebied.
 • Een hoge mate van vrijheid, met afwisseling in het werken op kantoor en bezoeken van klanten.
 • Opleidingsfaciliteiten.
 • Prima salaris, 25 vakantiedagen, laptop en telefoon.
 • Het vieren en delen van onze successen.

   

Direct solliciteren
Zie jij kansen bij Van Mun Advies en Opleidingen? Solliciteer nu. Stuur je motivatie en CV naar Deanne Candel: dcandel@candelhr.nl of 06 2053 0248.
Sluit je achtergrond niet helemaal aan maar sta je open voor een (om)scholingstraject, dan nodigen wij je ook van harte uit om te solliciteren.

 

Van Mun Advies en Opleidingen, gevestigd in Oss, is een energieke organisatie welke diensten verleend op het gebied van KAM advies en opleidingen. Kenmerkend voor Van Mun Advies en Opleidingen is de informele en open cultuur, transparantie en humor. Het bedrijf is actief in een grote diversiteit van branches, zoals aannemerij, bouw, productie, metaal, installatie, groen en zakelijke dienstverlening.

Vacature: Coördinator opleidingen 20-30 uur

We gaan uitbreiden! Ben jij onze proactieve, klant- en servicegerichte coördinator opleidingen met een passie voor organiseren?  Jouw werkweek Als coördinator opleidingen houd je van veelvuldige contacten, zowel met onze klanten als de deelnemers...

Veiligheidsdag: van start tot finish

We starten deze veiligheidsdag met een nulsituatie; hoe staat iedereen binnen het bedrijf tegenover veiligheid en in welke mate handelen ze daar ook naar? Er zijn een aantal vaste onderwerpen welke tijdens deze dag aan de orde komen. Maar, Van Mun...

Vanaf 2024: nog meer voordelen aan Online Training

Het naleven van de RI&E is makkelijker met Online Training. Via ons platform kunnen medewerkers veiligheidsinstructies en opleidingen namelijk zelf volgen – waar en wanneer zij dat willen. Ondertussen volg je alle ontwikkelingen op de voet én...

Aan het woord: Mick Knoben van Barli

We vinden een goede, bijna vriendschappelijke relatie met onze klanten belangrijk. We zijn open, eerlijk en zetten graag een stap extra. En soms vragen we hen om een gunst. Bijvoorbeeld om iets te vertellen over onze samenwerking. Deze keer is Mick...

Doelgericht

Efficiënt & meetbaar

praktisch

Maatwerk

Één aanspreekpunt

Synergie

Inschrijven
VOLG ONS