0412 649 844 info@vanmunadvies.nl

P E R S B E R I C H T

 

Oss, 4 juli 2022

Professionelere opleidingstak op de nieuwe locatie
Van Mun Advies en Opleidingen trekt naar Lauwersmeer 

Op woensdag werkten medewerkers van Van Mun Advies en Opleidingen nog in het bedrijfspand aan de Landweerstraat-Zuid in Oss. Op 1 juli zaten ze al in hun nieuwe kantoor. Het bedrijf is in één dag overgegaan naar een plek zo’n anderhalve kilometer noordelijker: Lauwersmeer 13C.

Van Mun Advies en Opleidingen heeft op het nieuwe adres de beschikking over de volledige eerste verdieping. Die is als het ware in tweeën gesplitst. “Rechts zijn de spreekkamers en het kantoor, en links is een flinke ruimte voor onze opleidingen”, vertelt eigenaar Pascal van Mun. “We hebben veel zin om hier aan de slag te gaan!”

Een stap vooruit
Het verder professionaliseren van de opleidingstak is voor Van Mun Advies en Opleidingen de voornaamste reden om te verhuizen. Pascal: “Hier hebben we niet alleen meer plek om cursisten te ontvangen, maar ook een mooiere ruimte. De uitstraling is stukken beter. Ook kunnen onze gasten hier veel makkelijker parkeren. Qua faciliteiten zetten we echt een stap vooruit!”

Heeft u vragen naar aanleiding van dit persbericht? Neem dan contact op met Ilse van Mun. Zij is te bereiken via 0412 – 649 844.

Doelgericht

Efficiënt & meetbaar

praktisch

Maatwerk

Één aanspreekpunt

Synergie

Inschrijven
VOLG ONS