0412 649 844 info@vanmunadvies.nl

OSS – De organisatie van De Maasdijk verwacht voor de komende editie op 15 juni een recordaantal deelnemers. Daarnaast is er een naamgever gevonden voor de nieuwe Night Run.

Het aantal voorinschrijvingen voor alle onderdelen is volgens de organisatie fors hoger dan in 2018 en de verwachting is dat op 15 juni een recordaantal deelnemers van de partij zal zijn.

Een nieuw evenement is de Night Run, de hardloopwedstrijd over 5 kilometer die om 22.00 uur gaat starten en daarmee in het donker wordt gelopen. Het onderdeel krijgt de naam Van Mun Advies Night Run. Eigenaar Pascal van Mun is zelf frequent hardloper en (oud-)deelnemer aan De Maasdijk. Het bedrijf heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan en ziet de samenwerking als kans om de actieve leefstijl van zijn medewerkers een extra impuls te geven. Van Mun: “wij hebben de medewerkers en hun gezinnen uitgenodigd om samen met ons mee te doen aan de Night Run”. De snelheid is daarbij niet van belang, het bedrijf gaat met haar team juist de Van Mun Bezembakfiets bemensen.

Veiligheid voorop
Jeroen Ulijn, voorzitter van De Maasdijk, is in zijn nopjes met de samenwerking. “Natuurlijk zijn we blij met de financiële ondersteuning, maar zeker zo mooi vinden we het als een bedrijf zijn medewerkers weet te enthousiasmeren om mee te doen aan een van de onderdelen van De Maasdijk. Dat kan bij een marathonestafette, door samen te wandelen, een trio-triathlon team in te zetten, maar zeker ook op deze manier door gezamenlijk op een ludieke manier de 5 kilometer te rennen.”

Van Mun gaat bovendien de organisatie adviseren op het gebied van veiligheid bij de Van Mun Night Run, die om 22.00 uur start in Teeffelen en dus in het donker gelopen gaat worden. Ook het veiligheidsplan van de hele Maasdijk wordt doorgelicht om te kijken waar er nog verbeterpunten zijn.

Meer sponsornieuws
De Maasdijk verwacht op korte termijn nog meer nieuwe partners aan te kunnen kondigen. Ulijn: “We zijn zeer blij dat Rabobank en LinkedOss hun hoofdsponsorschap verlengen. Runnersworld Oss is ook weer van de partij en gelukkig kunnen we ook weer op de gemeente Oss rekenen. Met diverse andere partners zijn we nog in gesprek.”

Doelgericht

Efficiënt & meetbaar

praktisch

Maatwerk

Één aanspreekpunt

Synergie

Inschrijven
VOLG ONS