0412 649 844 info@vanmunadvies.nl

Van Mun Advies sluit aan bij mvo platform AANtWERK

Sinds kort maakt Van Mun Advies deel uit van AANtWERK; een initiatief van IBN, Weener XL, WSD en 24 werkgevers. AANtWERK is een platform waar ondernemers elkaar tijdens evenementen en workshops inspireren op het gebied van de ‘P’ van People als onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Vanwaar deze keuze?
“We hebben veel sw-bedrijven als opdrachtgever. En daar zien we dat werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt het mooiste is wat er bestaat”, legt Pascal van Mun uit. “Het past bij mij als mens en bij ons als bedrijf. Sla onze visie er maar op na. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen inspireert ons, wij gaan voor de duurzame relaties en zetten de mens centraal. De ‘P’ van People dus. We zijn niet voor niets shirtsponsor geworden van het G-team van sv TOP.”

Wat brengt AANtWERK?
“Hier kunnen we gelijkgestemden ontmoeten tijdens leuke bijeenkomsten met interessante sprekers. Allemaal collega-ondernemers die op eenzelfde manier met bedrijfsvoering bezig zijn. Het is waardevol om daar deel van uit te maken. Hier kunnen we halen én brengen”, besluit Van Mun.

Meer over het platform
Vind je uiteraard op hun website. Check www.aantwerk.nu.

Doelgericht

Efficiënt & meetbaar

praktisch

Maatwerk

Één aanspreekpunt

Synergie

Inschrijven
VOLG ONS