0412 649 844 info@vanmunadvies.nl

Het naleven van de RI&E is makkelijker met Online Training. Via ons platform kunnen medewerkers veiligheidsinstructies en opleidingen namelijk zelf volgen – waar en wanneer zij dat willen. Ondertussen volg je alle ontwikkelingen op de voet én voldoet je bedrijf meteen aan de VCA-verplichting.

Nieuw in Online Training
Om het periodiek scholen van collega’s nóg eenvoudiger te maken, werken we voortdurend aan het verbeteren van Online Training. Vanaf 2024 zijn deze eigenschappen nieuw:

  • Gebruikers krijgen direct een overzicht van alle te volgen trainingen te zien op het startscherm (in de juiste volgorde).
  • Bij toetsen krijgen gebruikers tien steeds wisselende vragen voorgeschoteld, geselecteerd uit een grotere database.
  • Na elke vraag ziet een gebruiker of het antwoord juist of onjuist is. Om bij een verkeerd antwoord de leercurve te verhogen, laten we bovendien meteen het goede zien.
  • Nieuwe instructies: we breiden het aanbod continu uit. Ook op verzoek van onze opdrachtgevers.

Ontdek Online Training
Werk je nog niet met Online Training, maar ben je wel benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten via onlinetraining@vanmunadvies.nl.  

We vertellen je er met plezier meer over.

Heb je suggesties voor andere vernieuwingen? Schroom niet om ze met ons te delen. We staan altijd open voor verbetering.

Vacature: KAM Adviseur

Wij zijn op zoek naar een energieke, ervaren adviseur met een passie voor kwaliteit en veiligheid. (32 – 40 uur)   Jouw werkweekAls KAM adviseur kom je overal: van bouwlocaties en kantoren tot productieomgevingen. Jouw week start met je...

Vacature: Coördinator opleidingen 20-30 uur

We gaan uitbreiden! Ben jij onze proactieve, klant- en servicegerichte coördinator opleidingen met een passie voor organiseren?  Jouw werkweek Als coördinator opleidingen houd je van veelvuldige contacten, zowel met onze klanten als de deelnemers...

Veiligheidsdag: van start tot finish

We starten deze veiligheidsdag met een nulsituatie; hoe staat iedereen binnen het bedrijf tegenover veiligheid en in welke mate handelen ze daar ook naar? Er zijn een aantal vaste onderwerpen welke tijdens deze dag aan de orde komen. Maar, Van Mun...

Aan het woord: Mick Knoben van Barli

We vinden een goede, bijna vriendschappelijke relatie met onze klanten belangrijk. We zijn open, eerlijk en zetten graag een stap extra. En soms vragen we hen om een gunst. Bijvoorbeeld om iets te vertellen over onze samenwerking. Deze keer is Mick...

Doelgericht

Efficiënt & meetbaar

praktisch

Maatwerk

Één aanspreekpunt

Synergie

Inschrijven
VOLG ONS