0412 649 844 info@vanmunadvies.nl

Het naleven van de RI&E is makkelijker met Online Training. Via ons platform kunnen medewerkers veiligheidsinstructies en opleidingen namelijk zelf volgen – waar en wanneer zij dat willen. Ondertussen volg je alle ontwikkelingen op de voet én voldoet je bedrijf meteen aan de VCA-verplichting.

Nieuw in Online Training
Om het periodiek scholen van collega’s nóg eenvoudiger te maken, werken we voortdurend aan het verbeteren van Online Training. Vanaf 2024 zijn deze eigenschappen nieuw:

  • Gebruikers krijgen direct een overzicht van alle te volgen trainingen te zien op het startscherm (in de juiste volgorde).
  • Bij toetsen krijgen gebruikers tien steeds wisselende vragen voorgeschoteld, geselecteerd uit een grotere database.
  • Na elke vraag ziet een gebruiker of het antwoord juist of onjuist is. Om bij een verkeerd antwoord de leercurve te verhogen, laten we bovendien meteen het goede zien.
  • Nieuwe instructies: we breiden het aanbod continu uit. Ook op verzoek van onze opdrachtgevers.

Ontdek Online Training
Werk je nog niet met Online Training, maar ben je wel benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten via onlinetraining@vanmunadvies.nl.  

We vertellen je er met plezier meer over.

Heb je suggesties voor andere vernieuwingen? Schroom niet om ze met ons te delen. We staan altijd open voor verbetering.

Aan het woord: Mick Knoben van Barli

We vinden een goede, bijna vriendschappelijke relatie met onze klanten belangrijk. We zijn open, eerlijk en zetten graag een stap extra. En soms vragen we hen om een gunst. Bijvoorbeeld om iets te vertellen over onze samenwerking. Deze keer is Mick...

Aan het woord: Madelon van Casteren van Ferross Staalbouw

We vinden een goede, bijna vriendschappelijke relatie met klanten belangrijk. We zijn open, eerlijk en zetten graag een stap extra. En soms vragen we hen om een gunst. Om iets over onze samenwerking te vertellen bijvoorbeeld. Deze keer is Madelon...
vca-van mun advies-2023

Nieuwe lay-out voor VCA-examens

Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV) heeft de lay-out van de VCA-examens vernieuwd. De verbeterde vormgeving maakt de afname nog gebruiksvriendelijker. En de kans van slagen groter? Nou, deelnemers zullen het toch echt zelf moeten doen.  De...

Nieuw in de gelederen: Bas Wijers

Van 24 jaar werken in de grafische industrie naar een baan als gediplomeerd veiligheidskundig adviseur. Onze nieuwe collega Bas Wijers deed er slechts zes maanden over. Tijd om hem beter te leren kennen. Zes vragen, zes antwoorden. Waarom heb je...

Doelgericht

Efficiënt & meetbaar

praktisch

Maatwerk

Één aanspreekpunt

Synergie

Inschrijven
VOLG ONS