0412 649 844 info@vanmunadvies.nl

Van Boxtel Groep uit Heeswijk is actief in transport, grond- en sloopwerk, containerverhuur, recycling en zand- en grindhandel. Veiligheid, gezondheid en milieu zijn dus belangrijke thema’s bij het bedrijf. En daar hebben ze met de ‘veiligheidsdag’ eind september op bijzondere wijze invulling aan gegeven.

 

“We hebben verschillende onderwerpen uit de praktijk behandeld”, legt Hein van Boxtel uit. “En de dag is afgesloten met een gezellig barbecue met partners en gezinsleden. Of het voor herhaling vatbaar is? Jazeker! Dit gaan we jaarlijks op de agenda zetten.”

 

Kick-off
Voordat het zover was, is er een speciale kick-off gehouden. Daarin werd aandacht gevraagd voor de gevaren binnen de sector en daarna is er een enquête onder de medewerkers afgenomen. Hein: “Zij konden onderwerpen van niet belangrijk tot zeer belangrijk scoren. Op basis van deze resultaten is de invulling van de dag bepaald. Zo hebben we onze mensen laten ‘spreken’ en is de dag meer gaan leven.”

 

Educatief
Zowel de medewerkers als het bedrijf kijken terug op een succesvolle, educatieve zaterdag met – heel belangrijk – veel ruimte voor eigen inbreng. “De inhoud van de veiligheidsdag werd breed gedragen”, verklaart Hein de positieve reacties. Daarbij laat hij weten dat Van Mun Advies ook een goede rol heeft gespeeld. “In onze lange relatie is ruimte voor vernieuwende ideeën, zoals deze dag. Zij hebben proactief een programma opgesteld en de benodigde capaciteit aan instructeurs en voorzieningen geleverd.”

 

Bekijk hier onder de foto’s in onze slider.
Foto’s: Van Boxtel Groep

Doelgericht

Efficiënt & meetbaar

praktisch

Maatwerk

Één aanspreekpunt

Synergie

Inschrijven
VOLG ONS