0412 649 844 info@vanmunadvies.nl

Visie Van Mun Advies en Opleidingen

Van Mun Advies en Opleidingen is hèt adviesbureau en opleidingsinstituut voor kwaliteit, arbo (veiligheid en gezondheid) en milieu (KAM).

Van Mun Advies en Opleidingen ondersteunt organisaties op het gebied van certificering, advies en opleidingen. De relatie met klanten en de medewerkers zijn gericht op de lange termijn. Pascal van Mun is een betrokken, open ondernemer die de mens centraal stelt.

“Een expert lost moeilijke vraagstukken snel & efficiënt op.”

– Pascal van Mun

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen inspireert ons. Het is een manier van denken die aanzet tot efficiëntie, besparingen en innovatie. Van Mun doet goed voor haar klanten, mens en milieu. Het resultaat is duurzame groei van klanten en medewerkers.

Voor kwaliteit, arbo en milieu moet je bij Van Mun Advies en Opleidingen zijn.

Duurzame relaties – Duurzame relaties met medewerkers en klanten zijn voor ons een absolute meerwaarde. De certificering, advies en opleidingen zijn waardevol, omdat die aansluiten op de wensen van de klant. Juist dan zorgen deze diensten voor een betere veiligheid, duurzamere oplossingen en uiteindelijk een winstgevender bedrijf. Kwaliteit is terug te zien in diversiteit. Wij geven bijvoorbeeld ieder jaar een andere invulling op de opleiding BHV herhaling.

Mens centraal – Wij behandelen klanten, medewerkers en leveranciers zoals wij ook behandeld willen worden. Goed luisteren is belangrijk om een pasklare certificering en waardevolle opleidingen of advies te verzorgen. Betrokkenheid, inzet en open communicatie vormen de basis. Juist door goed in te spelen op de uitgesproken én onuitgesproken wensen/eisen van de klant zijn onze diensten waardevol. Klanten krijgen méér dan alleen certificering, advies en opleidingen. Onze klanten zijn duurzamer, winstgevender, veiliger.

Van Mun Advies en Opleidingen maakt bedrijven duurzamer, winstgevender en veiliger.

Daadwerkelijke integratie – Wij vinden het belangrijk passende oplossingen te bieden die eenvoudig te begrijpen zijn, zodat medewerkers direct aan de slag kunnen. De focus bij klanten ligt op de lange termijn. Want echte efficiency bereik je door klantspecifieke oplossingen te bieden. Op het bedrijf toegesneden certificeringen besparen tijd en werken kostenbesparend voor de klant.

Van Mun Advies en Opleidingen integreert oplossingen, waardoor klanten groeien in bewustzijn, kennis en kunde. Dit levert maximale toegevoegde waarde voor de klant. Van Mun Advies en Opleidingen zet de mens centraal en zorgt voor passende, efficiënte oplossingen op het gebied van certificering, advies en opleidingen. Het resultaat: Duurzame, veilige en winstgevende bedrijven.

Doelgericht

Efficiënt & meetbaar

praktisch

Maatwerk

Één aanspreekpunt

Synergie

Inschrijven
VOLG ONS