0412 649 844 info@vanmunadvies.nl

OPLEIDINGEN

Door onze jarenlang ervaring met een grote diversiteit aan opleidingen, kunnen wij nagenoeg alle opleidingen voor u verzorgen. Dit geldt zowel voor de “standaard” opleidingen, als maatwerk gericht op uw organisatie met uw activiteiten.
Klik in het onderstaand menu de opleiding van uw keuze aan.

Staat uw keuze er niet bij, U kunt natuurlijk ook altijd bellen met 0412 649 844 of mailen naar opleidingen@vanmunadvies.nl.

SUBSIDIEMOGELIJKHEDEN BIJ HET BEHALEN VAN UW CERTIFICAAT!

Wanneer u een opleiding gaat volgen en uw bedrijf is aangesloten bij een brancheorganisatie, dan is het raadzaam om van te voren te informeren naar de subsidiemogelijkheden binnen de geldende CAO. Een groot aantal branches heeft namelijk een eigen Opleidings- en Ontwikkelingsfonds (O&O-fonds), waarbij een gedeelte van de loonsom wordt gereserveerd voor opleidingsactiviteiten van werknemers. Werkgevers dragen deze reserveringen over aan het O&O-fonds , welke behoort tot hun branche. Voor meer informatie met betrekking tot deze subsidiemogelijkheden verwijs ik u naar deze link.

 

CCV-ERKENNING!

Om beroepschauffeur te blijven, zijn beroepschauffeurs verplicht iedere vijf jaar minimaal 35 uur nascholing te volgen. Wij kunnen u helpen bij uw CCV-vakbekwaamheid, want onze gecertificeerde opleidingen tellen voortaan mee voor de verplichte nascholing! Volgt u bij ons een BHV (herhaling)-opleiding of een VCA-opleiding, dan kunnen uw punten meetellen voor de CCV-erkenning. Indien u zich aanmeldt voor één van deze opleidingen, dan dient u van tevoren aan te geven dat u punten wilt halen voor uw CCV-erkenning. Wilt u meer weten over deze CCV erkenning dan verwijs ik u naar deze link.

 

ONLINE VCA-EXAMENTRAINING BIJ VAN MUN ADVIES EN OPLEIDINGEN

Van Mun Advies en Opleidingen biedt u een unieke aanvulling op onze VCA-opleiding. Met een speciale code, die u bij ons kunt bestellen, kunt u online maximaal 10 oefenexamens maken. Wilt u meer weten klik hier: VCA-Examentraining.

Doelgericht

Efficiënt & meetbaar

praktisch

Maatwerk

Één aanspreekpunt

Synergie

Inschrijven
VOLG ONS