0412 649 844 info@vanmunadvies.nl

We vinden een goede – bijna vriendschappelijke – relatie met klanten belangrijk. We zijn eerlijk en zetten graag een stap extra. En soms… vragen we hén om een gunst. Om iets over onze samenwerking te vertellen bijvoorbeeld.

Deze keer is Ellie Miltenburg van UW Groen aan het woord. Voor wie wij al heel wat jaren mogen werken.

 

Allereerst: wat is UW Groen en wie is Ellie Miltenburg?
“UW Groen is onderdeel van UW Diensten. We bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een baan aan in het groen. We werken veel voor de gemeentes Utrecht en Houten, maar ook voor het bedrijfsleven. Ikzelf ben KAM-functionaris. En als zodanig medeverantwoordelijk voor de veiligheid en kwaliteit binnen UW Diensten.”

 

Doe je dit al lang?
“Ik bekleed deze functie vanaf 2010. Tot voor kort deed ik dit naast mijn werk als werkvoorbereider. Sinds januari 2020 is dit de hoofdmoot en ben ik full time KAM-functionaris en preventiemedewerker op het gebied van veiligheid. Gelukkig, want er komt veel bij kijken. Bovendien heb ik nu meer tijd om te controleren of werkplekken ook echt in orde zijn én ik kan proactief handelen richting onze klanten, burgers, medewerkers en alle andere betrokkenen.”

 

Wanneer komt van Mun Advies in beeld?
“Tijdens de jaarlijkse audits voor de kwaliteitscertificaten Groenkeur, ISO en VCA. Daarnaast is Pascal als hoger veiligheidskundige onze rots in de branding. Hij houdt de grote lijnen in de gaten en tipt ons over actualiteiten. Ook heeft-ie bijgedragen aan ons KAM Handboek voor de werkvloer binnen alle bedrijfsonderdelen van UW Diensten. Én hij verzorgt onze RI&E, inclusief plan van aanpak.”

 

Oss ligt niet bepaald om de hoek. Hoe kennen jullie elkaar eigenlijk?
“Op een mooie manier! Wij werkten samen met een bouwbedrijf, voor wie Pascal al werkte. Toen de samenwerking met deze aannemer stopte, bleef het contact met Van Mun advies wel behouden. Er was een prettige klik.”

 

Kun je dat toelichten?
“Pascal is toegankelijk en hij kan ingewikkelde taal terugbrengen naar behapbare informatie. Dat is hem onder meer gelukt in ons handboek, waar ook de andere bedrijfsonderdelen – zoals UW Facilitair – aan toegevoegd zijn.”

 

Dan zal-ie wel een stuk dikker zijn?
“Haha, dat valt mee. We hebben het goed voor elkaar.”

 

Wat is de toegevoegde waarde van Van Mun Advies?
“We worden deskundig en daadkrachtig bijgestaan in ons kwaliteits- en veiligheidssysteem. Pascal levert waardevol werk.”

 

Tot slot: hoe zien je toekomstplannen met Van Mun Advies eruit?
“We gaan op deze voet verder. En als er nieuwe ontwikkelingen zijn, betrek ik Van Mun er zeker bij. En zij zullen ons ook benaderen wanneer er interessante certificaten te behalen zijn, zoals de Prestatieladder CO2. Dat hebben ze immers altijd gedaan.”

 

www.uw.nl

Doelgericht

Efficiënt & meetbaar

praktisch

Maatwerk

Één aanspreekpunt

Synergie

Inschrijven
VOLG ONS